Bijbelcursus

Bijbelcursus

Maak kennis met het Boek dat reeds eeuwenlang velen aangesproken heeft. Over heel de wereld is de Bijbel verspreid. De Bijbel is het meest gelezen boek.
Wie kent niet etsen van Rembrandt? Ooit van een ‘Salomonsoordeel’ gehoord? Waar komt de eed vandaan? Meer weten van de betekenis van christelijke feesten zoals kerst en pasen? Met deze cursus kom je erachter. Misschien loop je met vragen als ‘waar kom ik vandaan?’, ‘hoe is de wereld ontstaan?’, ‘is er leven na de dood?, ‘wat is de zin van het leven?’. Deze vragen komen tijdens de cursus aan de orde.

Wij bieden:

· Een korte oriëntatie van vier lessen;
· Een verdiepingscursus.

Voorkennis mag, maar hoeft niet. Nieuwsgierig ? Vul het contactformulier in of mail naar bijbel cursus@gergemveenendaal.nl

Bijbelcursus

Kinderbijbelclub

Kinderbijbelclub “De Wegwijzer” nodigt je uit voor de clubmorgen op zaterdag!

Wat?

Elke clubmorgen beginnen we met een vertelling uit de Bijbel. Dan mogen we horen van de Verlosser, Die zondaren redden kan. Na de vertelling gaan we zingen en wordt er een lied aangeleerd. Daarna is het tijd voor knutselen en spelletjes. Ondertussen wordt er voor drinken en wat lekkers gezorgd.

Voor wie en waar?

  • Alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee!
  • Elke zaterdagmorgen van 10:30 tot 12:00 uur
  • In het gebouw van Reinaerde, Duizend Roeden 2-4, 3901 KA Veenendaal
  • De club is gratis!
Kinderbijbelclub

Heeft u nog vragen over de kinderclub? Of wilt u dat we uw kinderen ophalen en weer thuis brengen? Mail dan naar kombijdeclub@outlook.com. Geef duidelijk de naam van uw kind(eren) op, het adres, huisnummer en uw telefoonnummer. Dan komt alles in orde.

Bakfiets

Op elke eerste zaterdag van de maand staan we op het Scheepjeshofplein met een bakfiets met lectuur. U kunt daar altijd terecht voor een gesprek of om te vragen naar een Bijbel of andere lectuur.

Kringloopwinkel

Onze gemeente heeft een kringloopwinkel. In deze winkel worden niet alleen gebruikte artikelen verkocht maar kunt u ook gewoon binnenlopen voor een kop koffie of thee en een gesprek met één van onze vrijwilligers.

Adresgegevens:
Zandstraat 115 Veenendaal (Route)