Jeugdwerkactie ‘Zorg voor morgen!’

Opbrengst

Created using the Donation Thermometer plugin https://wordpress.org/plugins/donation-thermometer/.Raised € 6.587 towards the € 10.000 target.€ 6.587Raised € 6.587 towards the € 10.000 target.Giften (€ 996)Pakketten actie (€ 600)Kip drive-in (€ 1.063)Drive-in wasstraat (€ 1.000)Rookworsten drive-in (€ 535)Oliebollen drive-in (€ 1.220)Muziekavond (€ 1.173)
Totaal € -

‘Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!’ Een bekend Nederlands gezegde. Je zou het kunnen vertalen naar: als je goed voor de jeugd zorgt, dan ben je bezig met het sturen richting de toekomst. Maar: ook aan hun toekomst!

 We hebben elkaar nodig: nu en bij leven en welzijn in de toekomst.
Het thema van de jeugdwerkactie is ‘Zorg voor morgen’. U ziet in het logo de aanvullende tekst ‘samen in actie voor jongeren’. Deze keer geen doel in een ‘ver’ land waar veel zorgen en problemen zijn… Nee, deze keer gaat het over de jongeren, ook onze jongeren!
Concreet worden de inkomsten vanuit de jeugdwerkactie door de Jeugdbond gebruikt om passende toerusting te bieden. Juist in de context van deze tijd van corona, waarin veel anders is en anders moet en veel opvoeders zich afvragen hoe het verder moet met de gemeente en met jongeren. Zie ook www.zorgvoormorgen.nu.

Klik op de knop hieronder om in de JBGG-krant te lezen wat het goede doel van de actie deze keer is en wat er met de opbrengst gaat gebeuren;

 

Online gezinsavond

De online gezinsavond van de jeugdbond op donderdagavond 18 februari welke in het teken stond van de jeugdwerkactie was erg geslaagd.

Ook hebben wij als gemeente invulling mogen geven aan deze avond en wat mogen vertellen over de activiteiten van onze gemeente.

Heeft u het gemist? U kunt dit hier terugkijken.

Nieuwe activiteiten