12+

Jeugdvereniging ‘Jonathan’ 12+

Fijn dat je op deze pagina van de jeugdvereniging +12 ‘Jonathan’ kijkt.
Ben je 12 jaar en/of zit je in klas 1 van het voortgezet onderwijs? Dan ben je van harte welkom op onze avonden! Elke twee weken komen we op vrijdagavond bij elkaar in een zaal van de Adventkerk. We luisteren dan naar een inleiding en doen daarna gezellige activiteiten. De meeste avonden beginnen om 19.00 uur en zijn rond 21.00 uur weer afgelopen.


Wie zijn wij:

In dit filmpje stellen wij (de leiding) onszelf even voor:

Agenda:

De JV avonden zijn dit seizoen op:
8 januari, 22 januari, 5 februari, 19 februari, 5 maart, 19 maart, 9 april, 23 april, 7 mei, 22 mei (Bondsdag 2021 onder voorbehoud)


Kerkbode stukje van januari:

Beste JV-ers!

Allereerst wensen we jullie een goed en gezegend 2021 toe! Bij het verschijnen van deze kerkbode is het jaar 2021 nog maar net begonnen.
We hopen dat jullie goede Kerstdagen gehad hebben en nu nog even genieten van de ‘vakantie!’ Ook al duurt het nu allemaal langer en is het anders door de aangescherpte maatregelen.
Vorig jaar hebben we met elkaar de Kerstavond gehad op 11 december. Na de gezamenlijke maaltijd zijn we aan de slag gegaan met een ‘escaperoom’ in de kelder. Wat is er ‘gestreden’ om de code te kraken! Het was een mooie avond met elkaar! En het belangrijkste…’Bewaar’ de Boodschap van Kerst! Niet alleen in je hoofd, maar voorál en alléén in je hart!  Dan is het uiteindelijk écht Kerstfeest!
In de maand januari hopen we jullie weer te ‘ontmoeten’ op vrijdag 8 en 22 januari. De 8e heeft Herrald de inleiding en Annelies op de 22e. Gezien de omstandigheden zullen we 8 januari ‘online’ gaan, maar daarover volgt via de mail meer info! Hoe het de andere avonden zal gaan is even afwachten! Check je mail de komende tijd dus goed, zodat je op de hoogte blijft!

We zien er naar uit om je (weer) te ontmoeten!

Hartelijke groet, 

Herrald, Erik, Ewout, Annelies, Linda en Arenda

Heb je vragen? stuur dan even een mail naar jvjonathangergemveenendaal@gmail.com